O le a le taga umu microwave?

O le a le taga e teu ai susu?

wps_doc_2

Pe a faʻavevela le pusa meaʻai masani e le ogaumu microwave i lalo o le tulaga o le faʻamaufaʻailogaina o meaʻai ma meaʻai, o le susu i totonu o meaʻai e faʻamafanafanaina e le microwave e fausia ai le ausa vai, lea e maualuga tele ai le mamafa o le ea i totonu o le ato, lea e faigofie ona taʻitaʻia ai le faʻalauteleina. ma le pa o le tino o le ato, ma i'u ai i mea'ai i totonu o le ogaumu microwave.

wps_doc_1

O le ogaumu microwave ma taga afifi meaai, o le pito i luga o le tino ato o loʻo tuʻuina atu ma se avanoa ma se faʻamaufaʻailoga vevela e faʻatonutonu ai le kesi i totonu o le ato pe a tele le mamafa.Aloese mai le pa o ato.

wps_doc_0

O ato na'o microwave e iai fonu i fafo e fa'ailoa manino mai ai o lo'o avanoa mo le fa'aogaina o le microwave, ma le BPA-free icon.O le mea lea, o lenei ogaumu microwave ato faapitoa e le oona ma o le a le liusuavai i lalo o le faaaogaina o ogaumu microwave, e le gata e mafai ona toe faaaogaina, ae e mafai foi ona vave ma saogalemu disinfect, o se matua agavaa o tagata uma e tupu mutia ato microwave.

I le taimi nei, matou OK Packaging ua tuʻuina atu lenei ituaiga o microwave oven faʻapitoa ato i le tele o tagata faʻatau o loʻo manaʻomia.Fa'afeiloa'i uo e mana'omia le fa'atalanoa.


Taimi meli: Oke-24-2022