O le a le tele o lou iloa e uiga i le faiga o le taga fa'asuisu'i?

SPOUTPOUCH

O ato fa'apipi'i fa'asu'u e masani ona fa'avasegaina i ni vaega se lua: taga fa'aola ma taga faufau.O latou fausaga e faʻaaogaina meaʻai eseese manaʻomia.Se'i ou faailoa atu ia te oe le faiga o le faiga o le taga o le ato afifiina

Muamua o le vevela faʻamaufaʻailoga vevela: mea taua e tatau ona mafaufauina pe a faʻatulagaina le vevela faʻamaufaʻailoga vevela, tasi o uiga o mea faʻamaufaʻailoga vevela;o le lona lua o le mafiafia o le ata;lona tolu o le numera o taimi o le faʻamaufaʻailogaina o le vevela ma le oomiina ma le tele o le nofoaga faʻamaufaʻailoga vevela.I lalo o tulaga masani, pe a oomiina le vaega lava e tasi i le tele o taimi, o le vevela faʻamaufaʻailoga e mafai ona faʻanofo lelei i lalo.O le lona lua o le faʻamaufaʻailoga vevela.Ole taimi ole fa'amaufa'ailoga vevela e tatau fo'i ona iloa lelei.O le ki o le auala faʻamafanafana: faʻamafanafanaina ulu e lua, ina ia iloa ai le faʻaleleia atili o le pusa faʻapipiʻi pusi ma le faʻamaufaʻailoga pito i lalo.

SPOUTPOUCH_1

O le gaosiga o tagamea fa'amama tagamea e fa'atatau i le vaevaeina i laasaga nei:
1. Fuafuaga: O le mamanu lea o le faʻatulagaina o le pusa afifi e tusa ai ma manaʻoga a le tagata faʻatau.O se fa'atulagaina lelei o le fa'aputuina o le fa'aumu e iai sona a'afiaga lelei i le fa'aleleia atili o le fa'atauga o le oloa.
2. Faia ipu: O le faia lea o le ipu apamemea e manaʻomia i luga o le masini lomitusi pusa palasitika e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻamaonia o le faʻapipiʻiina o le mamanu faʻapipiʻi.O lenei fa'aliliuga o se fa'agogo, ma o se seti atoa, ae le o se tasi.Ole tele ma le numera o faʻasologa e tatau ona fuafua e tusa ai ma le mamanu afifi i le laasaga muamua, ma o le tau e fuafua foi e tusa ai ma le tele.
3. Lomitusi: O mea faʻapitoa o galuega i luga o le masini lomitusi palasitika e lolomi e tusa ai ma le vaega muamua o mea e faʻamaonia e le tagata faʻatau, ma o faʻasalalauga lolomi e le ese tele mai ata mamanu.
4. Fa'apipi'i: O le mea e ta'ua o le fa'apipi'iina o le fa'apipi'iina lea o le lua po'o le sili atu fo'i o mea fa'apipi'i, ma fa'apipi'i le vaitusi i le ogatotonu o vaega e lua o mea, e pei o le pa (nylon)/pe, lea o le nailon o le vaega muamua. o meafaitino, o lona uiga, o mea lolomi , pe o le vaega lona lua o meafaitino o mea tuʻufaʻatasia, ma i nisi tulaga o le ai ai le tolu ma le fa o mea o mea.
5. Fa'amālōlōina: E tusa ai ma mea eseese ma mana'oga eseese, o lo'o fa'amālōlōina meatotino eseese i totonu o se potu vevela tumau i taimi eseese, ina ia ausia atili ai le mautu, leai se delamination, ma leai se manogi uiga ese.

OK PACAKGING SPOUT POUCH

6. Slitting: Slitting o le vavaeeseina lea o le faʻamalolo faʻapipiʻiina ata e tusa ai ma le tele o manaʻoga.
7. Faia o taga: o le faia o taga o le faia lea o le afifiina o ata i totonu o ato afifiina ta'ito'atasi fa'atasi ma mea e fai ai taga talafeagai e tusa ai ma mana'oga talafeagai.
8. O le gutu o le gutu: o le fa'avela o le gutu o le fa'amumu lea o le isu i luga o le ato ua mae'a.
A maeʻa le faʻagasologa o loʻo i luga, e mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.Ae ui i lea, i luga o le faʻavae o loʻo i luga, OKpackaging o le a manaʻomia ai le QC matagaluega e faʻatautaia galuega faʻataʻitaʻi i totonu o fale suʻesuʻe faʻasalalau mo mea taʻitasi.O le isi laasaga o le a naʻo le faʻatinoina pe a uma laasaga taʻitasi ma faʻamaonia taʻitasi e fetaui ma manaʻoga.Tu'u atu oloa fa'amalieina i a tatou tagata fa'atau.

Ua lelei FA'UFOGA

Taimi meli: Au-03-2022